Конфиденциална политика на takeyourcube.com

Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на takeyourcube.com при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни. В случай че потребителят е заявил поръчка и не е заявил своевременно поправка в информацията с предоставените лични данни, в следствие на което takeyourcube.com изпълни неточно заявената от потребителя поръчка, takeyourcube.com не носи каквато и да било отговорност за неточно изпълнената поръчка и всички претърпени вреди са за сметка на потребителя.

След запознаване със съдържанието на настоящите Общи условия за ползване и приемането им, Потребителите, попълнили регистрационната форма на Сайта, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от takeyourcube.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служители на takeyourcube.com, както и да получават информация за продукти и услуги на takeyourcube.com на предоставените от тях форми за контакт, освен ако изрично не откажат да получават информация за продукти и услуги на takeyourcube.com чрез формите за запитване и контакт, посочени на настоящия Сайт.

Всички, доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други данни, необходими за неговата идентификация в процеса на използване на Сайта, се съхраняват, обработват и използват от takeyourcube.com за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги, предлагани в търговската верига на Артикюб ООД.

CUBE уведомява и декларира изрично пред Потребителя, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

CUBE си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури и/или за да се осигури спазването на настоящите Общи условия за ползване. Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и да бъдат предоставяни от CUBE на "Еконт Експрес".