Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата заявка тя се приема автоматично. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, и ще можете да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазин CUBE използва куриерските услуги на фирма "Еконт".

Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт ?

За Ваше улеснение сме създали филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт по предварително зададени критерии (цвят или размер). Продуктовите филтри ще откриете на всяка страница, в дясната й част над списъка с продукти.

Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката и в действителност?

Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. CUBE не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина.

ПРОМОЦИИ %
ДЕТСКИ
ДАМСКИ
МЪЖКИ
ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК

ФИРМЕНО (РАБОТНО) ОБЛЕКЛО

CUBE предлага изработка на щампи върху фирмени облекла. Работим с висококачествени материали, които издържат достатъчно време без да се увреждат. Фолиата ни са тествани и с голям избор от цветови варианти. Можем да изработим визуализации, които са по ваш избор.