ИСТОРИЯ

CUBE създава твоята модерна визия. Илюстрациите ни са изградени с идеята за по-различен подход. Ние сме млад бранд, който предлага качествени продукти със забавни щампи, които могат да пречупят ежедневното облекло. Това, което търсим са усмихнати хора с интересни идеи. Това, което предлагаме са весели щампи с развлекателни послания. Събираме истроии и ги превръщаме в приказни илюстративни образи, които са подходящи за всяка възраст. Опита, който черпим е от примера, който вие ни давате за да можем да развием достатъчно добри изображения. Различните и оптимистичните образи ни вдъхновяват за изграждането на нашите продукти. Ръчно изработените кубчета са нашето послание към вас, а в тях са вложени много любов и креативност. Кубчето е нашата картина с рамка, която винаги можеш да прескочиш, но трудно да оставиш зад себе си.

КОНЦЕПЦИЯ И ЦЕЛИ

CUBE е бранд, който предлага различна палитра от ъдърграунд дрехи за вашата визия. Целта ни е да уловим интригуващ момент и да го превърнем в дизайн, който всеки може да носи и да намери себе си чрез него. Създаваме ръчно изработени щампи и използваме едни от най-добрите фолиа и текстил, за да изградим качествена продукция, която се запазва във времето. Дрехите са нашето платно, а изразното ни средство е илюстрацията, която може да докосне всеки, който иска да бъде различен. Изграждането на всеки дизайн, за нас е процес, в който съхраняваме оргиналната история на всяко изображение. Търсим различен подход в работата си и създаваме продукти, в които всеки може да види по един позитивен и забавен начин ежедневието си. Дизайните на CUBE разкриват истории, които могат да ви направят по-добри и по-усмихнати. Ако ви харесва нашата идея, я споделете с хората около вас и грабвайте вашето кубче, защото доброто настроение е винаги около нас и ние сме готови да го споделим с всеки.

В CUBE работим, също така и със заявки за трансферен печат на фирмено облекло.
Можете да отправите запитване, чрез контактната ни форма тук.

Бъди различен. Бъди себе си. CUBE.

ПРОМОЦИИ %
ДЕТСКИ
ДАМСКИ
МЪЖКИ
ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК

ФИРМЕНО (РАБОТНО) ОБЛЕКЛО

CUBE предлага изработка на щампи върху фирмени облекла. Работим с висококачествени материали, които издържат достатъчно време без да се увреждат. Фолиата ни са тествани и с голям избор от цветови варианти. Можем да изработим визуализации, които са по ваш избор.