Топ 5 стъпки за подарък – тениска.
12/06/2019

В тази статия няма да изброяваме различни видове подаръци, които можете да вземете за даден празник. Ще ви обясним накратко пет стъпки, за да зарадвате любим човек на неговия празник и защо тениската е добър вариант за това.

1. Личен подарък.

Всеки се трогва, когато го изненадаш с нещо, което е специално направено за него. Тениската е един от добрите варианти, защото могат да се комбинират пет от най-важните стъпки, когато правим подарък, а те са : Да бъде специално за него/нея, да има лично послание, опаковката да е различна и интересна, подаръкът да бъде ръчно изработен и естествено - начина по който ще го поднесем. С личен подарък, винаги можем да уцелим в десетката. Всеки обича да се чувства специален, особено на неговия празник. Тениската е добър вариант за подарък на някой, защото ще се запази във времето. Направена ще е лично за него, а и кой не се радва на нова дреха? Когато носим нещо ново настроението ни се покачва, особено ако е специално направено за нас! За щастие, в CUBE можем да зарадваме твой любим човек с индивидуално изработена тениска за неговия имен или рожден ден.

 

2. Послание.

Посланието е втората важна стъпка, когато говорим за подарък. В момента, модната тенденция позволява да разширим своя кръгозор и да съчетаем посланието с продукта. Тениските с лични, празнични послания са един от вариантите за това. Имаш дизайна, сменяш името, годините и автоматично продукта става това, което търсим. Хубаво е, дизайнът на тениската да позволява обличането й повече от един ден в годината, защото в противен случай рискуваме да се превърне в следващата домашна дреха.

3. Важно при опаковката.

Никой не харесва скучно опаковани подаръци. Всеки разкъсва или захвърля настрана опаковката за да стигне до същината, но какво ще стане, ако опаковата е част от същината на изненадата? Различното и оригиналното винаги са част от добрия подарък. Опаковата е много важна при предлагането на определен продукт - той ни подсказва за качеството му. Същото се отнася и за подаръците. Тези, които са добре поднесени имат много по-голяма стойност и значение. Всеки знае, че шаренката опаковъчна хартия може да зарадва всеки. Ами, ако под шарената хартия се крие и нещо красиво, което е част от изненадата?

4. Ръчна изработка.

Ръчната изработка на даден продукт го прави индивидуален и интересен. Особено тениска с ръчно изработена щампа, етикет и опаковка води класацията по това как да направим подаръка специален. В крак с модата е да носим все повече ръчно изработени неща. Дизайнът на апликацията също е важен и придава завършен вид на продукта. Изкуството е красиво, защо да не го носим всеки ден със себе си?

5. Начин на поднасяне.

Колкото по-добре е поднесен продукта, толкова по добре за всички страни. Начина на поднасяне зависи от две важни неща – едното от тях не зависи от вас, а от производителя. Второто е вашият ход. След като празничният подарък е изработен добре, външният му вид е страхотен, трябва и да го подарите по същия начин. Измислете нещо откачено, измислете нещо различно. Тук вече е място за вашето творческо мислене. Можете да се развихрите, колкото пожелаете. Направете го специално!

Други статии от Блога

ФИРМЕНО (РАБОТНО) ОБЛЕКЛО

CUBE предлага изработка на щампи върху фирмени облекла. Работим с висококачествени материали, които издържат достатъчно време без да се увреждат. Фолиата ни са тествани и с голям избор от цветови варианти. Можем да изработим визуализации, които са по ваш избор.